skip to Main Content

ETT STARKT BARN ÄR ETT SÄKERT BARN!

Det vore bra om vi kunde skydda våra barn mot allting som livet ger dem, men det kan vi inte. MEN i mitt föräldraskap skall vi ge dom bästa förutsättningar att hjälpa dom att bli STARKA.

Mycket av dagens idrott skapar många mindre bra påverkan och vi som förälder ger ansvaret till en ungdomstränare som ofta inte har alla kunskaper att skydda våra barn. Därför måste vi föräldrar skapa bättre möjligheter, detta gör vi genom att ge dom en annan plattform än traditionella idrotts tänket.

Att skapa träningsrutiner och förståelse samt experimentera i rörelsemekanik med motto – ”base, build, boost” skapar vi resultat i ökad självkänsla, fysisk kompetens och motivation för fysisk aktivitet för prestationer. Att kombinera detta med övriga idrotter är OPTIMAL FÖRUTSÄTTNING.

Det jag utsätter dem för är styrketräning, både gymnastik och med yttre belastning, skillsträning tex böj, olympiska lyft och konditionsträning, både monostruktuellt (cykel/rood/löpning) samt mixat tex kettbellssvingar och burpees. Allt detta packiteras i ordning och i ett roligt format, detta gör att vi har roligt, skrattar och utvecklas som personer.

Detta är vårt föräldrar ansvar för att skapa bästa förutsättningar och skydda våra barn framtid. Ta ditt ansvar….

Coach Dagge

Ps. Boka era barn på länken nedan eller kontakta mig via mail: dagge@swetecgym.se