skip to Main Content

Hockeyspecifik träning!

Ishockey är en komplex idrotts och kroppen är ishockeyspelarens främsta redskap. De erfarenheter vi har tagit med oss från den träningen i kombination med evidensbaserad forskning sätter vi ihop till specialanpassade träningsprogram eller pass för individer/grupper som vill ta nästa steg i sin utvecklingen.

Är detta ok?

Lagträning med övningar som tex. löpning, hopp och armhävningar utan tekniska färdigheter, tror du att detta påverkar din fysiska kapacitet? Är övningar i transfer för ishockey och ökar det din prestation på isen eller förebygger belastningen?.

Träna vart du vill, och vara som helst! 

Tänk om DU kunde optimera dina fysiska förutsättningar för prestation på isen via att bli starkare över tid och implementerar styrka i rörelsekedjan som påverkar ishockeyspelarens prestation på isen.

Du väljer – online eller på plats!

Vi erbjuder personlig träning i KRISTIANSTAD för idrottare vår anläggning eller online där du kan träna var som helst, när som helst. Vi stöttar dig i resan mot ditt mål, oavsett om det målet handlar om att bli starkare, bli av med smärta eller prestera på topp nivå.

Nu har DU chansen att ta del av vårt framgångsrika upplägg som våra SWETEC Stars använder sig av.

Detta erbjuder vi:

  • Online träning via mobilen.
  • Personlig träning på Swetec/Kristianstad.
  • Grupp träning på Swetec/Kristianstad.
  • Mentorskap med personlig utveckling.

Vill du ha ett 100% skräddarsytt individuellt program så ber vi dig att kontakta oss via mail.