skip to Main Content

Förbättra din fysik – 100% påverkan på prestationen!

Hockey är en komplex idrott som ställer höga krav på dina fysiska egenskaper. Kravprofilen är balans, styrka, explosivitet, koordination, timing, snabbhet, rörlighet och uthållighet. Fysisken kräver välplanering och långt tålamod i uppbyggnaden och TA ETT STEG I TAGET!

Detta ingår i vår online-träning:

  • Individuellt träningsprogram med personlig coachning.
  • Dokumentation och uppföljning av din träning.
  • Videofilm övningar med instruktioner.
  • Påminnelse funktion för träningstid på mobilen.
  • Kommunicera, meddela till din coach via chatt enhet i mobilen.
  • Hemmatester för programmera dig bättre.

Skillnaden mellan ett traditionellt träningsprogram och XFITHockey är vår kunskap inom rörelselära samt erfarenhet inom ishockey på elitnivå samt skridskoåkning. Vi erbjuder evidens baserade övningar, där den kopplade fysiska rörelsekedjan kommer att fungera som en naturlig övergång från off-is-träningen till din prestation på isen.

Vill du ha ett 100% skräddarsytt individuellt program så ber vi dig att kontakta oss via mail.

DITT VAL FÖR DIN FRAMTID!

Du idag!

Kör lagträning med övningar som tex. löpning, hopp och styrka utan teknikfärdigheter, påverkan på din fysiska kapacitet är minimal, skaderiskerna stora och ofta ingen transfer till ishockey utan är allmän påverkan. Når inte din prestation på isen.

Du med PC Online!

Du bygger din motor mycket starkare över tid och implementerar vår utformning av program och övningar som minskar skaderisker samt en längre karriär.  Du blir starkare och din potentiella fysiska prestanda på isen maximeras.

SOMMAR FYS

2125kr SEK (425 kr/mån)

5-månaders programmering 1/4 – 30/8

Träningsmarknadens bästa och kompletta försäsongs program. Från ungdom till proffs kompletterar sin lagträning med denna programmering. Programmet följer fyspyramidens periodisering så varje steg kommer rätt i utvecklingen, appen har allt från video/texter, kommunicera med coachen. Programmet gäller från köpdatum, tidigast 1/4 till 30/8.

SÄSONGS FYS

395kr/mån (4740 SEK per/år)

12-månaders prenumeration via PayPal

Vi har tagit fram ett generellt fysprogram som följer fyspyramidens olika cyklar under säsongen. Övningarna är anpassade för ålder och nivå, vi planerar in passen i din veckor utifrån dina träningar och matcher.