skip to Main Content

2024 skall bli bättre ÅR!

2023 är över och hockeymässigt ett super år, vi hade nästan fullt på alla våra utbildningar och känns som vi tog ett nytt steg i Swetec utveckling. Konceptet blev lite uppdaterat och vi utmanande verkligen alla nivåer i våra utbildningar. Grymt!

Personligt träningsmässigt tog jag ett stort steg bakåt, tappade HELT! Fan va tråkigt och jag skall inte skylla på något även om jag haft lite otur med kroppen och mitt i knä. Tyvärr i skrivande stund är knäet ett spöke och inte bra. 😕

Men ser framåt och tänker det är bara jag som kan ändra situationen och det är upp till mig. Mina mål med 2024 är;

✅ Starta upp träningen/kosten igen.

✅ Öka träningsgruppen för idrott

✅ Åka på mer clubcamper i DK/NOR/SWE

Detta är mina mål med året, för jag fyller 60 år i år och skall verkligen satsa för jag älskar vad jag gör och känner att jag är duktig på mitt jobb. Så varför trappa av eller ”gå ner i källaren”

#fucklagom
Coach Dagge