skip to Main Content

Grattis IK PANTERN! 
Viktigt för skånsk ishockey att får fler lag högre upp för att födda elitklubbarnas verksamheter.

I Kristianstad tex håller inte många verksamheterna för framtiden, varför? Dom bygger sandslott, inte hus med grund. (Endast KDFF som kommit en bit)  Vad menar jag med det, jo verksamheterna har ingen identitet utan byggs år från år och ofta på lånad tid. Bristen är kompetens styrelse/ledare och tålamod. Satsa pengarna på ”rätt” häst istället tex på en tränare. 

KRISTIANSTAD  IK

En förening tex som tyvärr inte går framåt, varför man kämpar varje år att hålla sig flytande för betala skulder, spelare och tränare. Här snackar vi ingen identitet, helt identiteslös. Vad står KIK för? Vilken hockey vill man spela? Vilket speltyper vill man skapa på ungdomsnivå tex? Hur ser utbildningsplanen ut i ungdomsverksamheten? Vem bestämmer vägen fram till 2030? Ingen!!! Det enda som sticker ut är mycket bra värvningar under senaste 3-4 åren, men ganska meningslöst för verksamheten.

Ungdomsverksamhet
, hur skall den se ut? Man skall ha en tydlig linje som gäller för ALLA. Skapa ett HJÄRTA ♥️ detta är VI.

  • Vad står vi för – värdegrunder.
  • Tävla i utveckling, inte match.
  • Vilken spelar typ vill vi skapa
  • Utbildningsplan HS till J20

Finns många frågor, med svar på ALLA. Tycker detta är ganska enkelt med min erfarenhet i 10 år i Europa, man kommer till en uppgift som klubben har skapat – jag skall utveckla och följa. Så har jag gjort och se hur många spelare jag har väglett som idag spelar från NHL till div.2 i ishockey. Många smarta verksamheter bygger så se tex DIF Hockey för det håller inte längre. 

Nu till IK Pantern, det skall bli roligt se en ”riktig” KIK produkt som ingen från KIK ringde utan det gjorde pantern. Han hade kostat mindre och han accepterat spela i 2-4 femman samt inte behövt bostad eller jobb, men KIK vill gräva djupare i sandlådan.

Vill avsluta med, har inte något emot KIK eller andra klubbar utan vill bara väl och att NI skall tänker till och förändra samt ha tålamod. 

Grattis IK Pantern och Simon Bondesson till div.1