skip to Main Content

Xfittraining.se erbjuder ert lag/förening följande tjänster:

Fysträning prioriteras mindre på grund av bristande resurser eller tidsbrist och okunskap. Prestationer och välmående beror på fysiken, inte teknik och “vanlig” träning.
Vi erbjuder ert lag/föreningen en lösning på detta, med vår online tjänst blir det enklare, strukturerad och nivåanpassad fysträning.

ERBJUDANDE FÖR LAG

INFORMATION
Alla idrottslag kan samarbeta med xfittraining.se. Om ni ni väljer att samarbeta med xfittraining.se, så kommer vi skicka ut ett frågeformulär och därefter boka vi ett digitalt möte för genomgång av XPS samt upplägget.

XPS NETWORK
Är en plattform som är framtagen för att förenkla arbetet med fysträning och planering för lag. I plattformen finns ert testregistrering, träningsplanering, övningar samt chatt funktion. Tränare och spelare får en inloggning till plattformen för att användas både i laget och enskilt.

TESTER
Xfittraining.se rekommenderar att mäta förutsättningar och resultat av träningsupplägget. Resultatet visar vägen och vi rekommenderar 2 – 3 fystester per/år. Plattformens tester anpassas efter idrott, ålder och nivå.

TRÄNINGSUPPLÄGG
Upplägget skapas och anpassat efter idrott, nivå och målsättningar. Upplägget följer säsongens periodisering, belastningen och mängden varierar under året. Vi bygger periodiseringen efter en pyramid upplägg för att minska överbelastningar.

KONTAKTPERSON
När ni anmäler skall en kontaktperson fylla i informationen som vi sedan håller kontakten och som ansvarar från lagets sida genom samarbetet.

Lagupplägg

1595kr/mån - 1 lag

  • Plattform för träningsupplägg till laget.
  • Tillgänglighet för tränare och spelare.
  • Videofilmer på övningarna med instruktioner
  • Dokumentation och uppföljning av träningen
  • Kommunikation via chatt/meddelande

STARTA NU!

Lagtester med testledare

Pris per spelare: Offert

Utkörningsavgift: 695 kr + 18 kr/mil

Vi erbjuder fystester som spänst, reaktion och snabbhets tester i eran miljö både på isen eller off-ice. Testernas kan göras på eran vanliga träning utan att det behövs extra tid tex som en station.

Lokala lag

  • Gruppträning på Swetec: 1000 kr/tim + 250kr coach.
  • Pyramidträning ishockey, fotboll m.m
  • Fysprofiltester
  • Lagtester med testledare

Mer information för lokala lag hittar ni på sidan Swetec Crossfit

Läs om Swetec Crossfit