skip to Main Content

XFIT ONLINE 12 mån

Detta har inte varit ett problem tidigare år, men sista tiden har 3 personer gjort detta. Jag blev överraskad och tyckte synd om barnen, vad är problemet? För dyrt eller? tränar man inte?

ONLINE TJÄNST skall VÄGLEDER, skapar förutsättningar för framtida prestationer till ishockeyspelare, resultaten talar för sig själv hur många vi har hjälpt.

Under många har tjänsten byggt upp spelare och gjort dom skadefri bl.a och man har blivit bättre än sina lagkompisar i dom fysiska fundamenten. För endast 395 kr/mån (4740 kr/år) får man träningsprogram, chatt, veckorapporter, färgschema m.m så varje spelare kan bygga upp sig. Priset är mycket bra och varit samma i 5 år. Man binder sig i 12 månader som står tydligt vid köpet.

Tyvärr finns det föräldrar som avslutat abonnemanget i förtid innan 12 månader perioden gått ut, vad respektlöst och hur tänker man? Har man startat och betalt för 12 månader så har man, man skiter ner sig för 395 kr/mån. Man har glöm att läsa köpevillkor på hemsidan. 

Själv betalar jag 2300 kr/månaden för min egen programmering och skulle ALDRIG avsluta den innan för jag har signat in för den perioden och respekt för coachen.

Otroligt dåligt, gör man ett VAL att skapa förutsättningar får man stå för valet. Bryter man så är man inte välkommen mer i verksamheten och man får en faktura istället.
Lycka till säger jag bara……

Dagge